antet

Regio UE GR MDRAP focsani fonduri-ue
 

меморіальний будинок „Mos Ion Roataˮ

 

Ion Wheels (п 1806, сільські поля, Вранча - .. D 20 лютого 1882 році, село Гура долині, Вранча), також відомий як велосипед Performance був румунський селянин, член Ad-Hoc і затятий прихильник Союзу Молдавії та Валахії і аграрна реформа в Організації Об'єднаних князівств Молдови та Румунії країни.
Його батьківщина, поля можна відвідати Меморіальний будинок «Performance Bike».
Зроблена історія з царюванням Кузи, його ім'я стало символом Союзу. Господь, який не був народжений дворянином, як сказав Миколі Йорг, схилився до землі, щоб почути голос пристрастей селянських людей біль і страждання. Він намагався зробити справедливість і капав краплі комфорту, де біль спалюється гарячої.
Це було те, що я хотів Kogălniceanu: простий, хороший, закон і громадянин джентльмен. Крім цього ,, незабутньою батька і благодійника «нашого народу, історії та традиції і затримала легендарна фігура людини, який був чистокровний Performance Bike.
Пам'ятний день від 7 жовтня 1857 р Performance Bike був серед 81 депутатів, які тепло вітали дозволяє об'єднання Молдови і румунську Країну. Коли він був першою перестрілкою з господарем Алеку BALS, що Іон Крянге не пам'ятає ім'я в його історії ,, Performance Bike і союз », але ідентифікується в документах пізніше.
В знак солідарності, полковник Куза, заступник Covurlui, доброзичливий привітався з Performance Bike, і я захоплювався мужністю і мудрістю. Боярська переслідували його, але при кожному зручному випадку. В іншій історії Іона Крянге ми знаємо, що після того, як Куза був обраний правителем князівств, Performance Bike вітали Focşani, де він скаржився неприємності, він пройшов через. Куза поставити дві Обгортувальні машини дукатів в руці і поцілував щоки, як протирати сором викликало, кажучи: ,, батько Джон, йди додому і розповісти своїм жителям, що де плюнь пан, «т він поцілував правитель, і я витерла сором!
Зроблена історія з царюванням Кузи, його ім'я стало символом Союзу.